wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » PODRĘCZNIKI » SZKOŁY BRANŻOWE, NAUKA ZAWODU » Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Kwalifikacja T.15.1. Podręcznik Do Nauki Zawodu Technik Żywienia
Zasady żywienia.  Planowanie i ocena. Kwalifikacja T.15.1. Podręcznik Do Nauki Zawodu Technik Żywienia
Super promocja

Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Kwalifikacja T.15.1. Podręcznik Do Nauki Zawodu Technik Żywienia

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 16,90 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Pocztex Kurier 48 - 16,90 zł
Kurier - 24,99 zł
InPost Paczkomaty24 - 16,99 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Kod producenta: 9788302134814

Stan magazynowy:

Kod EAN: 9788302134814

Stan produktu: Używany

Cena: 39,90 zł

Cena poprzednia: 46,80 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
PODRĘCZNIK JEST NOWY - MA TYLKO ZAGIĘTY RÓG OKŁADKI
 
Autor Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda
Rok Wydania 2016
Przedmiot Nauczania Technologia żywności
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

© 2018 Księgarnia Szkolna "Papirus"


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu