wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » PODRĘCZNIKI » SZKOŁY BRANŻOWE, NAUKA ZAWODU » Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik do nauki zawodu Kucharz cz.3 / REA
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik do nauki zawodu Kucharz cz.3 / REA

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik do nauki zawodu Kucharz cz.3 / REA

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 16,90 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Pocztex Kurier 48 - 16,90 zł
Kurier - 24,99 zł
InPost Paczkomaty24 - 16,99 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Cena: 37,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
ISBN: 978-83-02-14080-8 AUTOR: Małgorzata Konarzewska Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ?kucharz?. Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej. Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ?kucharz?, uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

© 2018 Księgarnia Szkolna "Papirus"


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu