wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » PODRĘCZNIKI » SZKOŁY BRANŻOWE, NAUKA ZAWODU » Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3 REA
Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3 REA

Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3 REA

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 16,90 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Pocztex Kurier 48 - 16,90 zł
Kurier - 24,99 zł
InPost Paczkomaty24 - 16,99 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Cena: 26,30 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Podręcznik jest przeznaczony dla wszystkich adeptów sztuki kulinarnej. Oparty na najnowszych doświadczeniach specjalistów europejskich i polskich. Trzyczęściowa TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA przygotowuje do zawodu kucharz i nadaje się do wykorzystania zarówno w zasadniczych szkołach zawodowych i technikach, a także na wszelkiego rodzaju kursach dokształcających.TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA zapoznaje ucznia z wiadomościami wstępnymi dotyczącymi techniki żywienia, dostarcza wiedzy na temat towaroznawstwa i technik kulinarnych. Pracę nauczyciela wspomagają pytania i ćwiczenia kończące każdy temat omawiany w podręczniku. Techniki pracy oprócz opisu są przedstawione w formie sekwencji kolorowych zdjęć lub ilustracji. Ważnym elementem i jednocześnie atrakcyjnym uzupełnieniem podręcznika są przepisy kulinarne. We wszystkich tomach jest ich 200. W tomie 3 TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ została obszernie przedstawiona problematyka obsługi konsumenta. Ilość stron: 295 Rok wydania: 1998 Wymiary: 248 x 17 x 188

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

© 2018 Księgarnia Szkolna "Papirus"


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu