wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » PODRĘCZNIKI » SZKOŁY BRANŻOWE, NAUKA ZAWODU » Praktyczna nauka zawodu. Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz
Praktyczna nauka zawodu. Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz

Praktyczna nauka zawodu. Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 16,90 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Pocztex Kurier 48 - 16,90 zł
Kurier - 24,99 zł
InPost Paczkomaty24 - 18,99 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Cena: 49,20 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji. Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.

Autor : Kmiołek-Gizara Anna

ISBN:978-83-02-14975-7

Rok wydania 2015

Liczba stron: 248

Oprawa miękka

Wymiary: 285mm x 203mm

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

© 2018 Księgarnia Szkolna "Papirus"


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu