wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » PODRĘCZNIKI » PODRĘCZNIKI- PRZECENA » Podręczniki zawodowe » Branża gastronomia. Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik. WSIP
Branża gastronomia. Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik. WSIP

Branża gastronomia. Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik. WSIP

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 16,90 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Pocztex Kurier 48 - 16,90 zł
Kurier - 24,99 zł
InPost Paczkomaty24 - 16,99 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Cena: 23,70 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
okładka: miękka nośnik: druk liczba stron: 144 Autor: Wiesława Grzesińska Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne ISBN: 978-83-02-09178-0 Liczba stron: 144 Wymiary: 165x235 mm Nr MEN: 04/2005 Sprawdź inne tytuły: Wiesława Grzesińska Podręcznik z serii "Kucharz małej gastronomii" jest przeznaczony do nauki przedmiotu wyposażenie techniczne. Podręcznik obejmuje następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, u

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

© 2018 Księgarnia Szkolna "Papirus"


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu